Ziua Internationala a Iei

Frumosul Romanesc a organizat o multitudine de activitati cu ocazia Zilei Internationale a Iei

In prima parte ca În fiecare an înaintea Spectacolului- Concurs IA ROMÂNEASCA confectionam coronite din flori naturale pe care le purtam cu mare drag în ziua Sfânta de DRAGAICA.

Partea a doua a sarbatorii este prezentara iilor, apoi urmeaza momentul cel mai greu al juriului, desemnarea cistigatorilor. In acest an au participat un numar de aproximativ 170 de persoane.

Juriul a hotarit: TOATI PARTICIPANTII SUNT CISTIGATORI

Premiile Concursului Ia Româneasca – Editia a XII-a.

Din 170 de persoane participante în concurs au fost premiati 24 de concurenti dupa cum urmeaza : Iusub Florentina, Tudose Teodora, Remus Dumitrescu, Iancu Nicolae, Ani Necsulescu, Petrica Pana, Elena Stancescu, Florica Oprescu, Musat Dora, Oprea Maria, Badiu Stefan ( BucureSti ),

Clinci Iuliana , fam Constantin Clinci, Dragomir Elena, Ciprian si Valentina Clinci, Bucur Cosmin ( Doftana)

Ionela si Roxana Filip ( Clinceni – Ilfov )

Daria Moanta, Carla Dinu, Tudor Dinu (Caracal )

Dinu Andreea ( Craiova )

Tanislav Ilie, Popa Ionela ( Câmpulung)

Coza Vladimir, Coza Ioan ( Sarulesti )

Ultima parte este cea mai asteptate de toti invitatii si nu numai. Urmeaza spectocolul muzical alaturi de coregrafia tuturor participantilor

Concomitent cu acestea au avut loc si o expozitie de pictura ( Georgeta Stefan), o lansare de carte de poiezii ( Any Secatureanu ) si o lansare de cd – muzical ( Aurel Oprescu).

Asociatia FRUMOSUL ROMÂNESC , multumeste interpretilor si tuturor celor care au contribuit la sarbatoare reusita : George Rotaru, Elena Padure , Natalia Duminica, Aleona Duminic Cristina Petcu si nu in ultimul rand Hotelului Majesti Olimp pentru gazduire si surpriza serii acordare denumirii Frumosului Romanesc al parcului tematic al acestiu hotel.

+4

+17