POVESTEA LUI RIKYI CONTINUA…

Andreea mama adoptiva a  lui Riky mai are o sora Cristina , casatorita  si ea. A incercat si  tot felul de interventii pentru a ramane insarcinata, dar nu s-a putut. In cele din urma   tanara familie a hotarat sa adopte un copil.

Dar nu v-am informat ca Riki – minunea lui Dumnezeu- mai avea doua surori gemene pe Diana Florina si pe Ioana Teodora. Cum cei doi Crstina si Ion ( fam. Udriste ) erau hotarati sa adopte un copil, le -a adoptat pe amandoua . Dorind sa nu le separe pe cele doua fetite. constiinta dictindule adoptarea lor impreuna si iata ca in loc de o fetita au adoptat doua.

Bine spus,,viata bate  FILMUL” acum cele doua surori Andrea si Cristina au impreuna trei copii frati inainte de adoptie si veri dupa mamele adoptive.

Eu personal i- am vizitat de sarbatori. Cata  armonie si dragoste in aceasta familie, nu cred ca as putea descrie in cuvinte bucuria si trairile de pe chipurile lor, parinti si copii.O imagine frumoasa , mult respect si iubire reciproca ,o minunatie de familie , demna  de admirat si un exemplu  pentru noi toti de urmat.