SARBATOARE MARE LA CAMINUL DE BATRANI STRAULESTI !

Cele mai vârstnice doamne  ale caminului de la Straulesti au împlinit peste 100 de ani.

Ele au  fost sarbatorite  azi , cu prilejul implinirii venerabilei varste de 101 ani si 102 ani .  Au trait pe viu schimbarea la conducerea tarii noastre a patru regi si a cinci presedinti. În plus, a prins si cele mai importante evenimente ale secolului,  printre care Rascoala din 1907, foametea din 1944, cele doua Razboaie Mondiale, Marea Unire de la 1918 sau Revolutia din 1989.

Si pentru ca un secol de viata  nu poate fi decât un motiv de bucurie, “ASOCIATIA CREDINTA SI DEMNITATE”  a organizat o adevarata  petrecere în cinstea lor, cu masa festiva, urmata de  un  program artistic cu muzica  poezie si momente vesele .

Programul artistic a fost sustinut de indragiti interpreti de muzica populara,  Georgel Nuca, Mariana Birica, Veronica Geamanu, Ion  Ionita, Polina Gheorghe si actrita Doina Ghitesc

  Le uram inca o data “La multi ani!” , multa fericire si pace sufleteasca.

Si pentru  ca maine vom sarbatorii –ZIUA UNIRII- actrita Doina Ghitescu a recitat cateva versuri inchinate marelui eveniment, festivitatea incheindu-se cu o hora romaneasca ,HORA UNIRII.

Multumim sponsorilor nostrii: Pr.univ.MARIA VOINEA, avocat LETITIA ALINA, jurist RADT  DRAGOS, presedinte al asociatiei VALENTINA SPANU, fam VARZAN, PALADE, PANAIT, POPOVICI si unor membri ai asociatiei care au fost prezenti la solicitarile noastre.

Multumiri pr.prof.GABOR ADRIA , doamnei director TULACHE  GINA si in mod special tuturor artistilor prezenti care au facut posibil acest frumos eveniment.

 

 

Pr.Prof. GABOR ADRIAN